Pastellinspiration!

Här är några bilder från ett jobb som jag gjorde för DV för några veckor sedan.
Jag gjorde en 60-tals inspirerad look med olika pastellfärger på läpparna, olika på varje bild.
Fint tycker jag!

Eftersom det var ett vinterjobb hade vi låtsassnö på bilderna. Det blev jättefint men ganska meckigt att få snön att pudra ner perfekt hela tiden.
Snön fastnade överallt!
En ljusgul läpp passar inte direkt alla men det kan vara coolt när det funkar!
Ljuslila läpp blir extra fint om det får vara ensam fokus i en förövrigt ganska naturell make up med bara rouge och mascara.
Orangea läppar älskar jag! Fint med det här ljusblå nagellacket från Essie till.
För att få till de perfekta nyanserna på de här "konstiga" läppfärgerna använde jag mig av min läppstiftspalett från Make up forever.

Och här ser du lite av resultatet! Fredrik Wannerstedt plåtade.

0 kommentarer

  1. ÄLSKAR de ljuslila läpparna. Jag använder ju mitt från Limecrime i färgen d’lilac.. får så mycket kritik och kommentarer men jag bryr mig inte.. älskar de!! Kolla upp limecrime makeup! Har du bara använt mascara och rouge på basen på bilderna? 🙂 SÅ fint!

  2. Emmi Grundstrom

    ÄLSKAR de ljuslila läpparna. Jag använder ju mitt från Limecrime i färgen d’lilac.. får så mycket kritik och kommentarer men jag bryr mig inte.. älskar de!! Kolla upp limecrime makeup! Har du bara använt mascara och rouge på basen på bilderna? 🙂 SÅ fint!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *