Alla torrisar, kolla hit!

Om den här krämen kunde prata skulle den säga:

”Hej, jag är lösningen på alla dina torra problem” första gången ni träffades.

Allvarligt talat så är jag (återigen) amazed av den här krämen. Min dotter Stella har problem med att hon blir extremt torr på handryggen på båda händerna. Så torr så att det till slut ser ut som eksem. Och eftersom hon är ett stackars ”skomakarns barn” så går det ju alltid alldeles för länge innan vi gör nåt ordentligt åt problemet…

Här kommer då Panthenol från Dermaceutic in i bilden. Tre kvällar i rad har jag nu smörjt hennes torra hud med den här krämen (alltså extremt torra hud, rödflammig och på sprickgränsen) och imorse trodde jag knappt mina ögon.

Hennes händer är i princip helt läkta och så mjuka och fina igen!

Panthenol kan också användas i ansiktet, antingen för att lindra extremt torr hud eller för att skydda mot kyla. Jag har den alltid på läpparna men även på torra fläckar som kan dyka upp. Även riktigt riktigt bra för torra armbågar, knän osv.

Ska du inhandla en kräm den här vintern för att bekämpa uttorkning lite här och där så är det här krämen om du lyssnar på mig.

Ca-pris 339 kronor och du kan antingen köpa den av mig eller  någon annan av Dermaceutics återförsäljare. Bor du inte i närheten av Söderala i Hälsingland går det bra att skicka ett mail och handla på det sättet, teresa@mikas.se

2 kommentarer

  1. Skicka en till Åland! Jag behöver 👋 👋 😘

    1. Teresa Grundin

      Haha så klart! Måste bara skicka med mig själv också 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *