Putsade ytan lite igår

Igår var jag tillbaka på Klinike i Stockholm för att göra en ny omgång laser på bikinilinjen och under armarna. Med största sannolikhet var det här min sista behandling under armarna och det är väldigt få strån kvar där nere mellan benen också 😀 Lyxigt!

När jag satt där med benen i vädret så fick jag syn på ett födelsemärke som jag har i ljumsken. Det har alltid suttit där, är ganska stort och fult så jag bara klagade lite på det för Johanna utan att ha någon baktanke med det.

Då säger hon ”Vi kan ta bort det nu på en gång om du vill?”

Sagt och gjort, fem minuter senare var hon igång och frös bort märket med deras Cryopen. Det tog typ fem minuter och kändes knappt. Fantastiskt!

Jag kan verkligen rekommendera alla att gå till Klinike för skönhetsbehandlingar, de är världens gulligaste och sååå duktiga! Förutom att lasra bort hår, som jag gör, kan du ta bort tatueringar, göra dermapen, injektioner, botox, kemiska peels och mer och det är så mysigt där!

HÄR hittar du deras hemsida för mer information.

2 kommentarer

  1. Men men! Man ska absolut inte frysa bort födelsemärken utan de ska skäras bort och sändas på analys för att utesluta eventuella cellförändringar. Låter som ett oseriöst företag som utför detta på sina kunder.

  2. Teresa Grundin

    Åh nej, absolut inte! Ledsen om det uppfattades så, de är tvärtom väldigt seriösa och noggranna. De frågade mig noga om födelsemärket hade förändrats på något sätt och när jag försäkrade att det inte hade gjort det så tittade Johanna noga innan hon beslutade sig för att ta bort det. Men du har helt rätt i din tanke!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *