Sportlov

Det var meningen att jag och Stella skulle packa ihop oss och lämna Lofsdalen, storebror, pappa och resten av våra vänner idag för att åka till Stockholm över helgen, ha lite tjejmys och tävlingsdansa. Stella skulle dansa alltså, inte jag 😀

Men det gick inte. Det är för härligt här så vi måste vara kvar med de andra så länge det bara går.

Backarna har aldrig varit bättre tack vare all snö den här vintern och helt plötsligt har barnen växt upp och vill knappt åka med oss längre så vi vuxna kan åka vilka backar vi vill och jag njuter av varje åk.

Varje gång jag är på skidsemester så slår det mig att det är det bästa sättet att semestra på.

Den här veckan har vi varit 12 personer i en stuga, från 8 år upp till  oss vuxna och vi har hängt ihop allihopa för det mesta, delat upp oss ibland, fikat, lagat middag och haft så himla kul!

En dag på skidor kvar och sedan den långa resan hem igen på söndag och jag ska passa på att njuta av varje sekund!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *