Slapparhelg med Acne-fynd

Underbara söndag med ingenting att göra! Jag har verkligen haft en riktigt skön helg och bara umgåtts med trevliga människor, sovit och haft mysigt. Tyvärr fick jag tacka nej till ett riktigt roligt jobb i fredags. Två veckor i Los Angeles från den 30 november hade kunnat vara bokat i min almanacka om det inte vore för att det krockar med ett annat jobb som är inbokat här hemma sedan länge. Så typiskt att det måste vara samma dagar! Men det kommer fler sköna resor… Dessutom är jobbet som ska göras hemma riktigt riktigt roligt. Fast det kan jag inte skriva om än 🙂 Du vet, det hemliga projektet som jag snart ska få avslöja. Hihi

Jag måste bara visa mitt senaste fynd som jag köpte i Acnebutiken i fredags. En snygg och riktigt varm vinterjacka tycker jag är så svårt att hitta. Men nu har jag gjort det!  Dessutom kan man dela på den och ta ut hela dunjackan som fungerar som foder och då får man istället en perfekt vårjacka som nästan blev ändå snyggare. 4495 kronor betalade jag för den här superbraiga jackan!

Så här ser den ut när den är som varmast. Den är verkligen riktigt varm!
Så här ser den ut utan den varma innerjackan. Nöjd! 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *