Jag har testat Emma S!

Nu har jag äntligen testat Emma Wiklunds hudvårdsserie Emma S.

Eller ”serie” var kanske att ta i eftersom jag bara har testat en produkt än så länge men den produkten gav mig mersmak och jag måste skaffa mig fler Emma S grejer!

Jag älskar doften och känslan av att jag har satt på nåt ”nyttigt” på huden. Krämen är lätt men ändå krämig. Precis så som en perfekt dagkräm ska vara! 229 kronor för 50 ml får du betala för den.

Klicka här för att se hela serien.

Emma är förutom en superdriven och duktig företagare också världens härligaste tjej! Jag har jobbat med henne flera gånger och hon är alltid härligt sprudlande och tar sig tid för alla. Gullig helt enkelt!

Jag älskar att Emma har satt små meddelanden på sina förpackningar! Här står det att du ska komma ihåg solskyddsfaktor varje dag, dricka mycket vatten och ha roligt. Jag kan bara hålla med! 🙂
Lämplig och fin förpackning som inte tar så mycket plats i neccessären.

0 kommentarer

  1. Jag har bara provat hennes enzympeeling och jag kan bara säga att den luktar spyor, absolut det värsta jag luktat någonsin. Trodde att jag kanske fått fel i min tub men min hudterapeut sa exakt samma sak. Har inte hon provat produkterna innan?
    Så någon mer Emma blir det inte för min del 🙁

    1. Teresa Grundin

      Åh nej vad tråkigt! Testa dagkrämen tycker jag för den är riktigt härlig och luktar så gott!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *