St. Tropez i bilder!

Här kommer lite bilder från underbara St.Tropez!

Vi flög med Norwegian till Nice och hyrde sedan en bil där som vi körde till St.Tropez.
Huset som vi bodde i har en helt underbar uteplats som du ser! Underbar för frukost, underbar för lunch och underbar för sena middagar!! Tack Jacob och Nicole för att vi fick komma hem till er!
Frukost. Åh vad jag längtar tillbaka!
Färskpressad äppeljuice, nybakat bröd varje morgon, goda ostar och croissanter som smälte i munnen.
Stella väckte mig vid 7.00 varje morgon. Då gick vi ut och satte oss i solen, läste en bok och hade det mysigt en stund innan de andra vaknade.
På väg ut! Vi var på Caven och festade. Så kul!! Om du ska till St.Tropez i sommar får du inte missa legendariska Les Caves du roy, Kungens källare. Där dansar du till den bästa musiken från en av världens mest kända DJ, dricker drinkar, dansar på borden och njuter av confetti och Star trek temat varje gång någon har beställt en flaska Cristal champagne för ca 200 000 kronor. En upplevelse som inte får missas!
Dagen efter blev det långlunch på club 55. Ett annat legendariskt ställe i St.Tropz som jag fick veta att "har du inte ätit en lunch på 55an så har du inte sett St.Tropez". Så klart är det typ omöjligt att få bord. Fast det fick vi! 🙂
Såååå härligt!!!
Jag och fina Nicole
Jag och min Daniel. Finast!
Mina solglasögon har jag fått många frågor om efter mitt inlägg häromdagen och de kommer från Marc by Marc Jacobs, är inköpta på NK i Stockholm ganska nyligen och jag älskar dem!
Jag önskar att du hade kunnat höra det här bandet som gick runt bland alla bord och spelade! De var helt fantastiska. Helt fantastiskt var också att de trodde, på fullaste allvar, att en i vårt sällskap var David Guetta och därför spelade de en av hans låtar. "David, I have never been more nervous in my whole life" sa han som sjöng. Hihi, underbart! Vi stod på bordet och stolarna och dansade med den franska solen som värmde och hjärnan full av rosé. Så underbart!!!
Viktoria Silvstedt och hennes lilla Maurice var självklart på plats!
På stranden vid Club 55 finns en jättefin liten butik med helt bedårande saker som jag bara ville få med mig hem.
Underbara sjalar!
Chanelbutiken i St.Tropez är lika vacker som ett museum och det är helt fantastiskt att gå omkring där inne och titta på alla underbara väskor, skor och kläder. Köpbegär!
En annan härlig lunchrestaurang som vi var till.
Min fina lilla familj som jag är mest stolt över av allt i mitt liv!
Jag måste avsluta med en till bild på den helt fantastiska terassen. Tack för den här gången Frankrike, vi ses förhoppningsvis igen nästa sommar! 🙂

0 kommentarer

 1. Jösses så härliga bilder! 🙂

 2. Åh härlig semester och va kul att du delar med dig! fin du är!

 3. Alltsp vackra kvinna! superhärliga bilder! tror du man längtar bort nu;)kram till dig

 4. Vart kommer din svarta långkjol ifrån? Im in loooove 🙂

  1. Teresa Grundin

   Michaela: Det är faktiskt ett par vida byxor. De kommer från Top shop och jag ääälskar dem också!! 🙂

 5. Hej!
  Jätte fina bilder. Ser helt underbart ut där :). Jag undrar vilket märke dom fina sjalarna är ser helt ljuvliga ut?

 6. vilka härliga bilder teresa!! visst hade vi det bra! sakanr er, hoppas ni mår bra hela familjen 🙂

 7. vilkvilka härliga bilder teresa!! visst hade vi det bra?! sakaer er, hela familjen! hoppas ni har det bra 🙂

  1. Teresa Grundin

   Åh Adeline, vi saknar dig med! Hoppas att du har det toppen!! KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *