Glossybox

Den senaste Glossyboxen som jag fick på Morsdag lunchen i måndags är den finast dekorerade boxen någonsin!

Den ska jag spara och förvara nåt riktigt fint i 🙂

Innehållet var också härligt som vanligt!

Här ser du vad det var:

glossybox
Ett rouge, en handkräm, ett nagellack, en volymprodukt för håret, en mascara och en kroppsolja.
Ett rouge, en handkräm, ett nagellack, en volymprodukt för håret, en mascara och en kroppsolja. Väldigt bra!

2 kommentarer

  1. Hej! Jag undrar om du kan tipsa om fina korallĂ€ppstift? Jag har lĂ€nge velat köpa Diors Extreme i Riviera, men varjegĂ„ng blir jag stoppad av personalen och tycker den Ă€r för varm för mig. Dom vill istĂ€llet sĂ€lja in mig pĂ„ det vanliga ”kalla rosa nyanser”. Har du tips pĂ„ vilka nyanser av korall som skulle passa olika hudtoner? Det Ă€r ju sĂ„ fint nĂ€r man Ă€r lite solbrĂ€nd 🙂

  2. joanna halvardsson

    sÄ snygg!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *