Candleglow

Här om veckan var jag på Cow parfymeri i Stockholm för att shoppa lite.

Cow är verkligen en av mina favoritbutiker för make up, dels för deras utbud men framförallt för deras fantastiska personal som alltid är otroligt hjälpsamma.

Med mig därifrån den gången fick jag i alla fall en liten testerburk med en Laura Mercier foundation som heter Candleglow.

Candleglow är en foundation som har medel till full täckningsgrad med den lättaste formulan nånsin. Den är anpassad för att den ska se så bra ut som möjligt i ljuset från stearinljus. Passar alltså perfekt för dejten!

Självklart ser den fantastisk ut i dagsljus också annars skulle jag inte gilla den så mycket.

För gillar den gör jag verkligen, så mycket att jag här om dagen gick till Cow för att köpa en i fullstor förpackning. Då fick jag dessutom berättat för mig att Laura Mercier själv har uttalat att den produkt av alla som hon har skapat och som hon är mest nöjd över är just Candleglow.

Vill du testa själv kan du köpa den HÄR

laura-mercier-candleglow
Pris: Ca 550 kronor

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *