Bästa frallorna

Jag måste verkligen slå ett nytt slag för de här lösögonfransarna från Sweed lashes i samarbete med L och då menar jag speciellt de som sitter i knippen om tre eller två och två.

Så otroligt smart att göra lösögonfransar så för appliceringen blir så mycket enklare än att stå och pilla med en och en fransar och resultatet blir ungefär tusen gånger mer naturligt än med en hel rad.

Sätt antingen bara en trea längst ut i ögonvrån eller pussla ihop längs hela fransraden.

För dig som har lashextensions, och då framförallt du som gör volymfransar, kan det här vara ett perfekt komplement att ta till dagarna innan påfyllning då du kan ha fått några luckor i din annars så fina fransrad.

sweedlash-linda-hallberg-edition

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *