Infinity av Linda Hallberg

Ibland testar jag produkter som jag direkt känner att jag kommer att älska.

Exakt så var det här om dagen när jag testade det nya pudret från Linda Hallberg, Infinity filter.

De senaste åren har jag, i princip, bara använt Hyaluronic powder från By Terry och tänkt att det inte kan bli bättre än så. Och okej, jag kan inte direkt säga vad som är ändå BÄTTRE med det nya pudret från Linda Hallberg men det är åtminstone MINST lika bra och det säger inte lite!

Precis som med Hyaluronic powder är det här pudret också återfuktande och du kan använda det även om du är en torris vilket annars kan vara ett problem.

Den 24 augusti släpps det för försäljning, missa inte!

Förutom pudret fick jag också den stora glädjen att testa den nya produkten Infinity glass som ser ut som en genomskinlig gel som ger riktigt highgloss effekt. Exakt en sådan produkt har jag saknat! Så många gånger som jag har lagt ett lager ofärgat läppglans på modellers ögonlock för att få glosseffekt men som alltid resulterar i kladd som hamnar i en tjock eyeliner mitt på ögonlocket till slut.

Infinity glass kan användas som den är var som helst i ansiktet eller kroppen eller mixas med exempelvis ögonskugga eller läppstift. Genialisk!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *