Lite gift tack :)

Förra sommaren när jag var i New York och jobbade hos en hudterapeut blev jag för första gången introducerad för bi-gift och orm-gift i ansiktsbehandlingar.

Jag testade en behandling med bi-gift (beevenom) och det gjorde ganska så fruktansvärt ont och jag var knallröd en stund efteråt men resultatet var ett flow utan dess like och som vanligt fungerade begreppet ”vill du vara fin får du lida pin”.

Det som giftet gör är att sätta fart på cellförnyelsen. Hudens celler känner att de är under attack från någonting yttre och rusar till området för att ”laga” och försvara. Och det är då vi får en bättre hy på köpet så tacka cellerna för att de är så lättlurade 🙂

Jag handlade med mig en hel del roliga produkter därifrån och bland annat några olika K-beauty masker (K-beuty= skönhetsprodukter från Korea)

Bland annat så köpte jag en som innehåller en peptid som är en exakt kopia av ormgift. Den ingrediensen ska bland annat slappna av musklerna vilket ger en lätt botoxeffekt till ansiktet. Förutom att vara utslätande ger masken också en riktigt fuktboost.

Jag glömmer bort att göra masker i omgångar. Förut var jag så himla bra på att alltid lägga en söndagsmask, måste återuppta den vanan känner jag!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *