Trippelt så bra

När jag ändå är inne på att gå igenom gamla favoriter som jag redan har skrivit om (igår) så passar jag också på att tipsa om den här peelingen som jag verkligen tycker är den bästa hemmapeeling som jag har testat.

Den är en trestegspeeling (därav namnet Triple microdermabrasion) med korn, enzymer och syra.

Först skrubbar du huden med kornen i ca 30 sekunder och låter sedan peelen ligga på i 2 minuter då enzymerna och syran istället får verka.

Huden blir på riktigt som ny!

Funkar att köra 1-2 gånger per vecka och är ett perfekt komplement att göra hemma i kombination med kraftigare behandlingar på salong för bästa resultat. Självklart får du resultat även om du inte går på salong emellanåt men inte lika bra så klart. Hälsningar, hudterapeuten 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *