Vilket glow!

I lördags morse vaknade jag själv här hemma, båda barnen sov hos en kompis och Daniel var på svensexa.

Jag gick upp, gjorde en kemisk peel på mig själv och la sedan en ny sheetmask som jag aldrig har testat förut och kröp ner i sängen igen. Masken var helt underbar!!

Namnet på masken, EGF, står för Epidermal tillväxtfaktor och är ett ämne som finns i huden men som minskas med ålder. EGF är väldigt anti-age och används inom hudföryngring.

Masken kändes helt otroligt återfuktande och då fanns det ändå massor av produkt kvar i förpackningen så efter att jag hade låtit masken ligga på i 40 minuter vek jag ihop den igen och la ner den i förpackningen för att kunna återanvända den igen dagen efter.

Eftersom jag hade tvättat huden och sedan lagt syra så var ju ansiktet helt rent vilket gör att det går att återanvända sheetmasken igen. Jag hade självklart inte kunnat återanvända den om jag hade gjort dermapen innan.

Efter att min mask hade fått verkat klart i 40 minuter, gick jag upp ur sängen, klädde på mig och gick ner för att äta frukost. På vägen passerade jag en spegel och hajade liksom till när jag såg mig själv. Anledningen var att min hy hade ett sådant glow som jag aldrig tidigare har upplevt. Hel otroligt fint resultat!

Kolla på den här bilden på mig som jag tog då, observera att jag är 38 år, har ingen make up alls och inget filter. Ganska bra faktiskt om jag får säga det själv 🙂

Den mask som jag testade på mig själv heter Clinicare EGF pure mask och den är speciellt anpassad för att vara antiinflammatorisk men innehåller också 1% hyaluronsyra som är väldigt mycket anti-age.

Sist jag hade en dermapenkund så testade jag en annan mask från Clinicare som heter EGF refresh (ser likadan ut men där den här förpackningen är blå är den röd). Kunden älskade verkligen känslan av masken och jag ska själv testa den nästa gång jag gör dermapen på mig själv.

1 kommentar

  1. Du är ju så himla fin, alla dagar! Pluspoäng för extra glow.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *