Hatten av för Ikoo

Igår hade jag en skön dag här hemma. Det gäller att göra det bästa av sjukskrivningen 🙂 Dagen började på gymmet med rehabträning och töjning. Det går ganska bra med knät förutom att alla muskler, senor och leder har stelnat till så rörligheten är ganska dålig.

Jag lägger mycket tid och fokus på att töja, töja, töja och det gör så himla ont men jag har bestämt mig för att bli helt bra. Det bara måste bli så!

Efter gymmet fyllde jag upp ett varmt bad och tvättade samtidigt håret medan badkaret fylldes. Fördelen med att ha både dusch och badkar i badrummet. Efter schamponeringen torkade jag ur det mesta vattnet ur håret och gjorde en hårmask.
Jag har haft Ikoo infusions Thermal treatment wrap hemma ett tag men inte tagit mig tid till att göra den. Nu kom jag på att jag kunde kombinera tiden i masken med ett bad. Superskönt!
Man kan säga att masken är som en sheetmask för håret och själva produkten finns utspridd i den där typ badmössan man sätter på sig.
Jag kan ju inte påstå att jag såg särskilt snygg ut när masken väl var på men det gör man ju inte med en sheetmask heller.
Eftersom jag har väldigt tjockt och långt hår så trodde jag inte att masken skulle sitta så bra på mig men det var inga problem. Jag satte bara ihop håret med en snodd innan jag satte på masken.
Jag måste säga att jag inte kände av värmen direkt, som det står att man ska göra, men det kan ju bero på att jag satt i ett supervarmt bad samtidigt.
Jag lät masken sitta på ca 30 minuter och håret blev absolut mer återfuktat än innan och det luktar väldigt gott.
Det här är nog ingen mask jag kommer att bunkra och använda regelbundet eftersom det är lite pyssel men för den som gillar att lägga en hårmask och sedan gå runt i hemmet eller sätta sig i soffan och kolla på film så är den perfekt!
Eller som en rolig present att ta med när du är bjuden på middag istället för en blomma. Eller på tjejkvällen med din bästa kompis. Garanterat skratt och mjukt hår!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *