En ny lite hälsosammare jag är tillbaka!

Hej hej!

Nu är jag tillbaka igen! 🙂 Jag vet inte riktigt vad jag ska skylla min frånvaro på den här gången men det enklaste är väl helt enkelt att livet kom emellan (igen), en fot opererades och inspirationen rymde iväg men  nu är allt bra igen och mycket har hänt sedan sist.

Den här bloggen kommer fortfarande att handla om skönhet och mitt roliga jobb förstås, eftersom det är ett stort intresse för mig, men från och med nu kommer jag först och främst att skriva om hälsa.

Jag har nämligen börjat plugga till hälsocoach på deltid, en utbildning jag har drömt om att göra under en lång tid och nu äntligen tagit tag i!

Vad det kommer att leda till får jag se efter vägen, just nu njuter jag mest av att få grotta ner mig i allt som är bra och mindre bra för kroppen, knoppen och själen.

Min utbildning, Intergrative nutrionschool, uppmuntrar oss elever att under studietiden testa olika sorters kosthållning för att se hur mat kan påverka hur man mår.

Jag har bestämt för att under det här året testa olika slags dieter för att se tex om min mage blir bättre, hur huden påverkas, om viss mat gör att jag känner mig piggare eller kanske tröttare.

Jag tänker också komma igång bättre med min träning igen nu när jag har haft ett helt år av rehabilitering efter min stora knäoperation förra sommaren och min hallux valgus operation i våras. Målet med träningen är givetvis först och främst att bli starkare och förebygga skador men också (måste erkännas..) ett väldigt ytligt mål att vara i riktigt bra form när jag fyller 40 om ett år 🙂

Hoppas du som har läst min blogg tidigare hänger kvar och hoppas också att du som är ny vill fortsätta titta in här. Du är i alla fall väldigt välkommen in i min värld!

Kram, Teresa

2 kommentarer

  1. Jodå, jag har tittat in titt som tätt för att se om det har hänt något 🙂

    1. Teresa Grundin

      Härligt!! Nu är det äntligen löst så jag kan blogga från mobilen så nu blir det fart här igen 🙂 Tack för att du är kvar!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *