Proteinpankakor i solen

Det här har varit en bra helg!

Både Jack och Stella var iväg på annat så jag och Daniel gick ut och åt middag i fredags kväll, på lördag blev jag bjuden på brunch som en försenad födelsedagspresent av mina vänner och kvällen bjöd på god mat och filmmys i soffan och igår var det så fint väder så vi hade lunchpicknick ute och på kvällen kom brorsan med familj på taco-kväll och firade Jack i efterskott 🙂

Jag testade min nya Onepancake från Fitnesguru.se igår. Det är proteinpankakor som är superenkla att göra och väldigt goda. Du blandar bara pulvret med mjölk eller vatten, skakar ihop det och sen är det bara att steka.

Till det testade vi Protella som är en osötad hasselnötskräm full med proteiner. Den är så himla god! Barnen älskade den också! Nu finns det ingen anledning att äta onyttig Nutella längre (som jag alltid har älskat)

Jag älskar att hitta nyttiga alternativ som inte behöver vara så himla onyttigt jämt!

Vill du testa själv kan du använda rabattkoden teresa20 i Fitnesguru’s webshop så får du 20% rabatt på hela köpet. Bra va?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *