Jag vill coacha dig till ett bättre liv!

Jag har börjat fundera lite på hur jag ska inrikta mig som hälsocoach när utbildningen är klar och jag känner mig redo att börja jobba.

Med tanke på min egen kamp mot sockersuget och med vetskap om att det finns så många fler än jag där ute som önskar att de kunde bli av med (eller åtminstone skära ner ordentligt på) sockret så har jag kommit på att det bästa så klart vore att gräva där jag står.

Jag har många gånger tänkt, och därför hindrat mig själv från att skriva inlägg jag har velat göra, att jag inte borde skriva mer om att jag brottas med ett för högt sockerintag för att det blir tjatigt att läsa om. Men nu känner jag istället att det är det jag ska göra! Ja, inte enbart då så klart 🙂

Jag borde inrikta mig på att hjälpa dig som också behöver hjälp med det här! Och berätta om min egen resa och dela med mig av mina bästa tips och råd inom ämnet.

Hälsa handlar om så mycket mer än mat. I själva verket är mat en ganska liten del i det hela och det är otroligt spännande att se pusslet falla på plats när man börjar jobba med alla bitar.

Som det känns nu kommer jag nog mest att jobba online för att kunna kombinera hälsocoachandet på bästa sätt med mitt jobb som make up artist/hårstylist/hudterapeut.

Jag funderar också på att dra igång kurser för att utbilda hudterapeuter (och även andra kanske?) inom kost med hudfokus. Alltså vilken slags mat bör du äta för att maxa din hud och vilka hudåkommor som tyder på en överkänslighet mot ett visst födoämne tex.

Jag är så pepp på det här och det ska bli så kul att få väva in mitt allra största intresse i mitt arbetsliv också!

Puss och kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *