Nyopererad

I torsdags åkte jag in till sjukhuset för att operera mitt vänstra knä (det högra opererades för 1,5 år sedan).

Precis som med mitt andra knä visste jag inte inför operationen exakt vilket ingrepp som skulle behövas så jag hade hela skalan från himmel till helvete typ att vänta och det blev det värsta… Så tråkigt!

Läkaren som opererade mig var väldigt förvånad över hur illa skadat mitt knä var, jag har tydligen väldigt stora (och oförklarliga) broskskador. Det var tex två områden stora som gamla 5-kronor som helt saknar brosk.

Nu har de gjort en sk mikrofrakturering, då borrar de flera hål inne i knät och där ska det läcka blod och benmärg som ska blandas och bilda nytt brosk. Dock tar det lång tid och jag har flera veckor framför mig nu med kryckor och ställning dygnet runt som fixerar benet. Heja mig!

Om du har gjort nåt liknande, känner någon som har eller vet nåt allmänt om så här stora broskskador så skulle jag vara jätteglad och tacksam om du hör av dig till mig, teresa@mikas.se

Kram! <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *