Oljan som ökar din energi

Det här året har jag definitivt gått från att vara ganska hälsosam till ganska mycket hälsosam 🙂 Mest tack vare att min utbildning (hälsocoach på Integrative nutritionschool i New York) har gjort mig mer upplyst och kunnig om vad jag borde äta och varför.
Förutom att äta mycket grönsaker tar jag också en del tillskott, skriver mer om vilka i ett eget inlägg sen för det här ska få handla om en av mina favoriter, MCT olja.

MCT olja omvandlas i din kropp till molekyler som kallas ketoner. Dessa molekyler ger dig massor av energi, hjälper till att bränna fett, minskar sötsug och ökar din mentala kapacitet.

(Ketoner har bla en avgörande betydelse för energiförbränningen i celler som inte kan förbränna fettsyror)

Jag märker verkligen skillnad på min energinivå när jag tillsätter MCT olja i min kost och då jag inte gör det. Helt fantastiskt!

MCT omvandlas till ketoner inom loppet av några minuter. Dessa ketoner passerar blod-hjärnbarriären och förser dina nevroner med direkt energi. Det känns verkligen skillnad! Dessutom minskar ett intag av MCT sötsuget vilket är extra bra för en sockerjunkie som jag!

Jag köper One MCT oil från fitnesguru.se Den oljan är av bästa kvalitet och innehåller allt det bra som en sådan olja ska innehålla.

Testa! Så värt. Jag har den i min smoothie på morgonen men det funkar givetvis lika bra på sallad, i kaffe eller vad du vill.

Ange rabattkoden teresa20 så får du 20% rabatt på hela fitnesguru.se ’s utbud.

I stolt samarbete med fitnesguru.se

2 kommentarer

  1. väntar med spänning på fotsättning om kosttillskott😊

    1. Teresa Grundin

      Jag ska göra en plan för den här bloggen nu och försöka vara mer aktiv. Inlägg om mina dagliga tillskott kommer inom kort! 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *