Gott nytt år!!

Gott nytt år!! Jag lämnar ytterligare ett år bakom mig med skador tyvärr, en opererad fot och kryckor i sex veckor i våras och avslutar nu med kryckor och ännu ett opererat knä. Det jag önskar mig mest inför 2020 är att jag, min familj och mina vänner får vara hela och friska!

Min plan är att jobba på som vanligt med mitt jobb som make up artist, frisör och hudterapeut men jag har också en del planer och drömmar som ligger och bubblar och som jag hoppas kunna förverkliga inom hälsocoachandet… Spännande!

Jag ser med glädje och förväntan fram emot det nya året men först ska jag se till att idag, 2019 års sista dag, blir en riktigt bra sådan!

Här nedan ser du mitt insta-års best nine. Följ mig gärna där också! @teresagrundin

Gott nytt!! Vi ses här nästa år <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *