Dagen efter dermapen

  1. Jag kan inte nog prata om hur fantastiskt det är med dermapen!
    Jag började med behandlingar på mig själv för drygt två år sedan och har sedan dess gjort dermapen regelbundet och min hy är så otroligt bra.

Jag känner mig glowy, slät och jämn i hudtonen och istället för att min hud borde åldras för varje år nu när jag närmar mig 40 med stormsteg så går utvecklingen verkligen bakåt! Vilket i motsats till andra områden i livet är precis det man drömmer om när det gäller huden 🙂

Det gäller att även ta hand om huden på ett bra sätt mellan behandlingarna. Tänk på dermapen som en PT, om du vill ha riktigt bra resultat så måste du ju göra jobbet själv på gymmet också mellan PT-tillfällena.

Igår kväll gjorde jag min senaste behandling och idag boostar jag huden med en riktigt bra fuktmask. Känns väldigt skönt, svalkande och helt rätt så här dagen efter då huden känns som skrapad över ett sandpapper typ 🙂

Har du inte redan kommit igång så sök efter ditt närmsta behandlingsställe och boka tid. Bor du i närheten av Söderhamn i Hälsingland är du varmt välkommen att höra av dig till mig! Maila isf teresa@mikas.se

Dagens mask är en riktig fuktbomb från Clinicare.

kram!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *