Längre fransar, tätare bryn

För fyra veckor sedan började jag använda Medik8 Full lash & brow och jag märker faktiskt redan skillnad.

Mina ögonfransar känns både fylligare och längre och i mina ögonbryn hade jag ett litet område utan hår i mitt högra bryn (väldigt liiitet men ändå nåt jag störde mig på) som nu är borta och det växer två små fina strån där istället 🙂

Jag kan verkligen rekommendera den här produkten. Eftersom den till och med har gjort så att det alltså har växt strån på ett ställe där det tidigare var tomt så skulle jag gärna se någon som är utan hår eller har väldigt tunna bryn testa för att se om håret kan komma tillbaka.

I den ena delen av hylsan är en borste som du behandlar ögonbrynen med och i den andra änden är det som en eyeliner för fransarna.

Jag använder min både morgon och kväll.

Priset är ca 595 kronor

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *