In eight weeks you’ll hear it!

Visst har väl jag skrivit de här motiverande orden förut? Om inte annat så kommer de här igen:

In two weeks you’ll feel it, in four weeks you’ll see it, in eight weeks you’ll hear it!

Nu uppmanar jag dig att ta åtta veckor från idag (om du vill och känner ett behov alltså) och ser till att du gör någon slags fysisk aktivitet varje dag, jag tycker att 10 000 steg om dagen är ett rimligt och bra mål att ha om du inte är en sådan som går på gymmet eller liknande regelbundet.
Se över kosten, plocka bort godis, fika, läsk, alkohol och småätande.

Ladda ner appen Way of life. Bestäm att du under de här åtta veckorna får ha max åtta röda dagar totalt under hela perioden (du kommer att förstå vad jag menar när du laddar ner appen, där skriver du in ditt mål, tex ”inget socker” och varje dag som målet uppfylls klickar du i en grön ruta och om du har ätit socker gör du rutan röd)

Ge det två veckor och se hur det känns och så vill du förhoppningsvis kämpa på i sex veckor till efter det och vips så har formen infunnit sig lagom till sommaren 🙂

Jag ska göra en ny beställning på fitnesguru.com idag för att boosta upp. Jag funderar på att testa nåt nytt proteinpulver till min frukostsmoothie och så ska jag testa den nya MCT-oljan Power mct. Jag har haft MCT-olja i min smoothie varje dag under ganska lång tid nu och upplever en ökad energinivå, så härligt!

Något av det mest antiinflammatoriska du kan äta är tumeric som finns naturligt i gurkmeja. Jag får i mig min i kapslar som jag också beställer från fitnesguru.

Använd gärna rabattkoden teresa20 när du handlar där så får du 20% rabatt.

Trevlig Valborg och lycka till med dina första steg mot bättre hälsa!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *