Om

Namn:

Teresa Grundin

E-post:
teresa@mikas.se

Om mig:
Teresa Grundin är make up artist för agenturen Mikas looks. Hon har arbetat som make up artist/ frisör sedan 1999. Förutom att vara expert inom hår och make up är Teresa auktoriserad hudterapeut med internationell Cidescoexamen och även fransstylist.
Mellan 2010 och 2016 hade Teresa kontrakt med LÓreál Paris som deras officiella make up artist i Sverige, under samma tid bloggade hon på tidningen ELLE. Teresa har lagt make up på flera av de stora visningarna, sminkat artister, modeller och kändisar och jobbat för flera av de stora modetidningarna. Bland annat finns namn som Kate Moss och Zara Larsson i portfolion. Hon har även spelat in musikvideos med några av världens mest kända regissörer.

I den här bloggen kan du följa hennes jobb på och bakom scen och kamera. Hon tipsar dig om de bästa produkterna och de senaste behandlingarna, lär dig vad som får din hud att må som bäst- både från insidan och utsidan. Hon bevakar trenderna inom make up och lär dig så mycket som möjligt om smink. Kanske inspirerar hon dig även på ett annat plan då hon valt att kombinera sitt liv mellan lägenhet i Stockholms innerstad och hus på landet i Hälsingland där hon bor mestadels av tiden tillsammans med sin man och två barn.

Vill du kontakta Teresa gör du det på teresa@mikas.se